Wanner Hydra-Cell accessoires

Repair kit_smRepair kits

Voor elk pompmodel bestaan er 3 soorten originele Wanner Hydra-Cell spare kits:

– membraankits
– kleppenkits en
– complete spare kits

Afhankelijk van wat u nodig heeft, kunt u voor elke pomp een kant en klare spare kit bestellen.

Neem contact met ons op voor advies over wat u nodig heeft en houdt uw pompmodel en serienummer bij de hand (deze informatie staat op het typeplaatje van de pomp).

U kunt de service van Wanner Hydra-Cell pompen ook aan ons overlaten, wij hebben de benodigde onderdelen altijd in voorraad en kunnen u in de meeste gevallen snelle service bieden. Hierbij heeft u de keuze tot de pomp laten repararen op uw lokatie of bij ons in de werkplaats. zie ook: service.

Overstortventielen

C62 overstortventiel_smAanvullend op de pompen brengt Wanner Hydra-Cell ook een serie overstortventielen op de markt.

De Wanner Hydra-Cell overstortventielen zijn ontworpen om geheel of gedeeltelijk de verpompte vloeistof af te voeren naar de zuigleiding of zuigtank. Ontoelaatbare drukken komen niet meer voor en bovendien kan het gewenste drukbereik van de pomp worden ingesteld.

Het ventiel wordt in line gemonteerd, zodat de volledige hoeveelheid vloeistof door het ventiel stroomt. Dit heeft als gunstig gevolg dat afzetting en bezinking van vaste delen tot het verleden behoren.

Door deze constructie en de mogelijkheid om een optimale plunjer/ zitting combinatie te kiezen, kan het ventiel zeer vaak openen en sluiten zonder dat er lekkage optreedt.

De Wanner Hydra-Cell ventielen zijn, net als de pompen, ontworpen voor zwaar industrieel gebruik. Ze zijn simpel in gebruik, eenvoudig te onderhouden en bieden maximale bedrijfszekerheid. Alléén in te zetten in combinatie met Wanner Hydra-Cell pompen.

Voor meer informatie over overstortventielen: kijkt u ook op de betreffende pagina van Wanner Hydra-Cell U.K.

Wanner Hydra-Cell olie

Wanner_Hydra-Cell_olieVoor een optimale prestatie en langdurig bedrijf van de Wanner Hydra-Cell pompen is het belangrijk dat de olie met regelmaat gewisseld wordt (in de handleiding die u bij de pomp ontvangen heeft, staat de frequentie genoemd).

PromoTec levert de Wanner Hydra-Cell olie in vaten van 1 en 9,5 liter. De olie is verkrijgbaar in standaard, EPDM of food grade uitvoering, en in 40W uitvoering voor hogere belasting en hogere temperaturen. De olie die u nodig heeft, is afhankelijk van uw pompconfiguratie. De 12e digit van het pompmodel (zie typeplaatje pomp) is een letter, die staat voor welke olie de pomp bevat.
Check de Wanner Hydra-Cell olie aanbevelingstabel.

Als u twijfelt over welke olie te gebruiken, aarzel dan niet ons te bellen (een verkeerde olie inzetten kan schade veroorzaken aan de pomp!).

Op ons Youtubekanaal vindt u informatieve filmpjes over
hoe olie bij te vullen bij de Wanner Hydra-Cell pompen en over
– hoe de pomp te ontluchten
na het bijvullen van de olie.

 

Print Friendly, PDF & Email