Centrifugaalpomp

Bent u op zoek naar een centrifugaalpomp?

PromoTec levert centrifugaalpompen in diverse materialen, zoals RVS en kunststof (PP en PVDF), zowel magneetgekoppeld als niet-magneetgedreven en voor zeer uiteenlopende – ook hygiënische- toepassingen.

Magneetgekoppelde centrifugaalpompen

magneetgedreven centrifugaalpomp NDM serieRotos magneetgedreven centrifugaalpompen zijn geschikt voor capaciteiten van 5 liter per uur tot 200 m³ per uur, opvoerhoogten tot 90 mvk en temperaturen tot 300 °C.
Ook zijn veel speciale uitvoeringen op aanvraag leverbaar en zijn de pompen in DIN en ISO verkrijgbaar.

Door de magneetkoppeling zijn Rotos pompen gegarandeerd lekvrij, dit biedt voordelen uit oogpunt van veiligheid, kostenbesparing, toenemende milieu-eisen of wens voor langere standtijden.

Voor alle toepassingen waarbij de pompen absoluut lekvrij moeten zijn, en minimaal onderhoud bij lange standtijden vereist is, zijn Rotos magneetgekoppelde pompen de beste keuze!

Meer weten?
Lees het achtergrondartikel over zuren verpompen met kunststof magneetgedreven centrifugaalpompen.
Of de uitleg wat magneetgekoppeld betekent. En vraag vrijblijvend een prijs op.

Niet-magneetgekoppelde centrifugaalpompen

pomp5_Naast de magneetgedreven centrifugaalpompen bieden wij ook een brede range niet-magneetgekoppelde centrifugaalpompen van het Italiaanse merk Calella en hygiënische centrifugaalpompen van merk Inoxpa.

Met het programma van Calella kunnen wij voorzien in pompen voor een heel breed scala aan toepassingen, zoals: agressieve chemicaliën, voedingswater, vloeistof met vaste deeltjes, pompen voor de scheepvaart en pompen voor grote capaciteiten (tot 3.500 m3 per uur).

Calella centrifugaalpompen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:

  • Meertraps centrifugaalpomp (ook wel multi stage genoemd)
  • Horizontaal verdeelde centrifugaalpomp (ook wel split case pomp genoemd)
  • Kunststof centrifugaalpomp, speciaal voor corrosieve vloeistoffen
  • Kortgekoppelde inline centrifugaalpomp met gesloten waaier
  • Verticale en zelfaanzuigende en DIN normuitvoeringen.

Hygiënische centrifugaalpompen

food
De sanitaire centrifugaalpompen van Inoxpa voldoen aan de hoogste hygiënische eisen voor toepassingen in de voedingsmiddelen- en de farmaceutische industrie. Gecertificeerd volgens 3-A en EHEDG en ook leverbaar volgens ATEX voorschriften. Bekijk ook het youtubefilmpje van de werking van de vernieuwde centrifugaalpomp!


Pompspecialist

PromoTec is al meer dan 40 jaar als pompspecialist actief in de markt, met onze grondige kennis van pompen, systemen en toepassingen, kunnen wij u altijd van dienst zijn als u een centrifugaalpomp zoekt.

 Service en onderhoud

Met onze 24-uurs service dienst kunt u een beroep doen op onze ervaren pompmonteurs, die bij u op locatie, of in onze werkplaats, problemen verhelpen en reparaties c.q. onderhoud aan uw centrifugaalpompen uitvoeren.
Wij begrijpen hoe belangrijk continuïteit en lange standtijden zijn!

 

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag / bericht


Print Friendly, PDF & Email