Home

home slider

PromoTec B.V. levert een compleet programma aan pompen, dempers en complete pompsystemen, daarin ondersteund door een eigen servicedienst.

Wij bieden u ruim 40 jaar ervaring met procespompen en een zeer grondige kennis van zowel pomp, proces als toepassing. Ons leveringsprogramma omvat een brede keuze aan centrifugaal- en verdringerpompen, pulsatiedempers, complete skidbouw en engineering.

PromoTec engineering

Werkwijze: PromoTec is van mening dat een pompselectie meer inhoudt dan het simpelweg “prikken” van een pomptype. Communicatie met de klant over voorkeuren, applicatie, pompkenmerken, kennis en ervaringen (van klant en leverancier) en Life Cycle Costs zijn uiteindelijk de bouwstenen waarop wij onze adviezen verstrekken.

En juist omdat wij niet gebonden zijn aan één fabrikant, kunnen wij de diverse, mogelijke, selecties voorleggen aan onze klant en uiteindelijk de juiste keuze helpen bepalen.

Met deze filosofie en met een sterke after sales zijn wij ervan overtuigd wederzijds een goede relatie met onze cliënten te kunnen onderhouden, waarbij de belangen van onze klanten voorop staan.

Onze kracht: wij gebruiken onze ruime kennis en ervaring van pomp èn proces om met u mee te denken wat u voor uw toepassing nu écht nodig heeft!

Bel ons direct
PromoTec pompskid

PromoTec skidbouw

Adresgegevens

PromoTec B.V.
2e Loswal 23
1216 BC Hilversum
Nederland

Telefoon: (0031) 035 – 628 22 80
Email: info@PromoTec.nl

Buiten werktijden, alléén voor noodgevallen, kunt u bellen met:
Mobiel: 06 – 22 926 221

Print Friendly, PDF & Email