Voeding

1.VoedingVoor de voedingsbranche levert PromoTec hygiënische pompen en pulsatiedempers die in het hart van het proces ingezet worden.

Wij leveren:
– hygiënische centrifugaalpompen
– hygiënische lobbenpompen (druk tot 80 bar!)
– hygiënische pulsatiedempers

Onze Inoxpa sanitairesanitaire lobbenpomp lobbenpompen en de DIN-serie centrifugaalpompen zijn ook met EHEDG certificaat leverbaar.

Daarnaast zijn Inoxpa pompen verkrijgbaar met certificaten voor ISO9001, FDA, 3-A en Atex.


Hygiënische pulsatiedempers

De sanitaire pulflowguard hygienische pulsatiedempersatiedemper van Flowguard bevat twee scheidingsmembranen die boven elkaar geplaatst zijn, met ertussen een scheidingsvloeistof. Hierdoor ontstaat een sanitair ontwerp voor de ruimte waarin het product komt. Voordelen: geen dode ruimtes, CIP reinigbaar en in geval van membraanbreuk geen vervuiling van het product.

Ook in de periferie van het proces worden veel pompen gebruikt, bijvoorbeeld voor CIP-cleaning, doseren en het mixen van ingrediënten. Hiervoor zijn verschillende werkingsprincipes en merken uit ons programma inzetbaar.

PromoTec levert meer dan pompen en dempers alleen.

Wij kunnen ook complete pompinstallaties leveren.

4.Inoxpa CIP skidVoorbeeld hiervan binnen de voedingsbranche is bijvoorbeeld de complete skids voor CIP reiniging die wij samen met onze fabriek Inoxpa leveren.

Meer informatie over:
Hygiënische centrifugaalpompen
Hygiënische verdringer (lobben) pompen
Sanitaire pulsatiedempers
Sanitaire pompsystemen

Print Friendly, PDF & Email